Dora Šegović

Certificirana učiteljica yoge (YT 200) koja je svoju obuku završila 2016. godine u GaiaYoga školi, gdje trenutno završava naprednu 500-satnu obuku. Uz to je i certificirana učiteljica prenatalne yoge. Zaljubljenica je u dinamične stilove, ali i istraživanje svih aspekata nas samih, pa tako svoju praksu proširuje kroz Rocket Yogu i Bowspring (Sridaiva) u stalnom traganju za neotkrivenim čarima našeg bistva.
More Details

 

Dora je certificirana učiteljica yoge (YT 200) koja je svoju obuku završila 2016. godine u GaiaYoga školi, gdje trenutno završava naprednu 500-satnu obuku. Uz to je i certificirana učiteljica prenatalne yoge.
Kroz predano vježbanje Ashtanga yoge gradi svoje znanje o yogi koje osim samog fizičkog pokreta postaje puno dublja yogijska praksa.

Zaljubljenica je u dinamične stilove, ali i istraživanje svih aspekata nas samih, pa tako svoju praksu proširuje kroz Rocket Yogu i Bowspring (Sridaiva) u stalnom traganju za neotkrivenim čarima našeg bistva.

Nit vodilja kroz Dorine satove je spoznaja vrijednosti i snage koju nosimo u sebi samima, pa uz njenu neugasivu vedru narav, i najizazovnija asana postaje samo korak na putu prema svima najdražoj Savasani - i to s osmijehom na licu!

Osim yoge, veliki je zaljubljenik u prirodu i svaku aktivnost koju možete prakticirati u njoj. Nerijetko ćete ju naći kako vježba negdje pod vedrim nebom, ili uz zalazak sunca, vesla po morima i jezerima ili vas zove na neku planinu!

U yogi pronalazi balans svojem natjecateljskom i sportskom duhu, ali i alat za mindful življenje.